Wil jij graag regie over je eigen leven?

Heb je het gevoel dat verandering nodig is, maar weet niet je zo goed hoe?

Het lijkt wel alsof iedereen iets van je wil. En hoe je ook probeert te voldoen aan ieders verwachtingen, het lukt je maar niet. Je bent op zoek naar balans en wil graag leren hoe je af en toe nee kan zeggen. Je wilt reflecteren en leren hoe je zelf invloed krijgt op je leven. Je wilt niet langer de druk voelen van je omgeving en vind dat het tijd is voor verandering.

Wil jij persoonlijk groeien en regie nemen?

Wat levert het je op?

Het geeft je energie en brengt je in een positieve flow, gericht op het vinden van zelfvertrouwen en daadkracht zodat je de vrijheid voelt om jezelf te kunnen zijn en de dingen te doen waar je gelukkig van wordt.

Wat gaat er gebeuren?

Je onderzoekt je eigen gedragspatronen, overtuigingen, gevoelens en het effect daarvan op de omgeving en ‘gebruikt’ mij daarbij als spiegel.

Ben je alleen een spiegel?

Zeker niet: ik help je te ontdekken wat je drijft en wat je belangrijk vindt. Waar zit jouw energie en bezieling en waar liggen wensen, ambitie en dromen.

Praktische informatie

Een traject duurt 5 tot 8 gesprekken. We starten met een gratis kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we doelstellingen, huidige situatie, wederzijdse verwachtingen en eventuele kosten.

Wat kun je van mij verwachten?

• Echte Aandacht voor wie jij bent.
• Ondersteunend waar het nodig is.
• Uitdagend en Confronterend waar het kan.
• Echt Resultaat fundamentele verandering vanuit de kern die blijvend is.
• Positieve Energie die helpend werkt.
• Plezier door het gebruik van creatieve werkvormen, humor en lichtheid.

Voorbeelden van situaties waarbij ik je kan ondersteunen
  • Je bent voortdurend voor anderen aan het zorgen maar je vergeet jezelf.
  • Je neemt teveel hooi op de vork.
  • Je probeert steeds te voldoen aan andermans verwachtingen.
  • Je bent aangekomen op een punt in je leven dat je het even niet meer weet.
  • Je bent op zoek naar meer balans.
  • Je wilt graag meer zelfvertrouwen.
Wat zeggen anderen?

“Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past. Aan de andere kant speelt ze beslist geen mooi weer en geeft ze je aan wat ze bij je waarneemt. Ze durft daarbij door te graven en te schuren.” E.B.

“Met een big smile confronteerde ze me soms hard met mezelf. Ik heb veel aan het traject gehad. Afsluitend hebben we teruggekeken in welke mate mijn leerdoelen waren bereikt en dat was veel verder dan ik vooraf had verwacht.” E.J.

“Bianca heeft mij in een kort coachingstraject zeer effectief en doeltreffend begeleid om weer terug te komen in mijn eigen kracht. Ze heeft mij laten ontdekken wat ik wil en mij in mogelijkheden laten denken. Ze heeft een positieve aanpak en vindt snel de juiste benadering om ‘binnen’ te komen. Zij confronteert vanuit respect en dat helpt!“ E.S.

Wil jij net zo goed voor jezelf zorgen als voor anderen?

Mis je iets in het leven, maar weet je niet wat?

Kom jij elke dag uitgeblust thuis van je werk?

Bianca in een notendop

Met mij haal je een dynamisch, goedlachsprikkelend en uitdagend mens in huis die op respectvolle wijze een confronterende stijl hanteert die uitnodigt tot bewustwording en verandering.

In mijn leven en werk is het mijn missie om bij te dragen aan een kleurrijke wereldHierbij inspireer ik mensen om zichzelf te zijn en regie te nemen.

Wat zeggen anderen?

"Bianca heb ik ervaren als een zeer prettig persoon die oprecht persoonlijke aandacht geeft waarbij ze je op een goed manier weet te raken door je te confronteren, de juiste vragen te stellen en door te doen. Het heeft mij meer inzichten gegeven,verder gebracht en sterker gemaakt omdat ik dichter bij mijzelf ben gekomen."

E.v.H.

Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past. Aan de andere kant speelt ze beslist geen mooi weer en geeft ze je aan wat ze bij je waarneemt. Ze durft daarbij door te graven en te schuren."

E.B.

Vrijblijvend kennismaken?

Lid van

Werkboek kopen

Gratis downloaden

Contact opnemen

People 2 Move
Deventerweg 149
7203 AG Zutphen

Tel: 06-51813571

Kvk: 65249364
Btw: NL1662227966B02