Missie

Missie

Als coach is mijn missie mensen de vrijheid te laten ervaren om zichzelf te zijn en te doen waar ze gelukkig van worden. Authentiek en echt zijn zoals je bent. Dit doe ik door te helpen bij het opheffen van innerlijke blokkades zodat, je wie je in de kern bent, kunt laten zien in het contact met anderen. Het is dan dat mensen stralen in al hun echtheid. Door middel van persoonlijke coachingstrajecten, het begeleiden van teams en het geven van workshops, werk ik aan mijn missie. Een missie die bijdraagt aan een kleurrijke wereld van vrijheid en acceptatie van de mens zoals hij is. Waar je ook vandaan komt en hoe je er ook uit ziet, je bent mooi zoals je echt bent.

Authentiek

Wanneer anderen mij omschrijven hoor ik hen vaak het woord authentiek gebruiken. Authentiek zijn is geloofwaardig, betrouwbaar en echt zijn. Je doet je niet anders voor dan je bent, zet geen maskers op, what you see is what you get. Je laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je gelooft in je contact met anderen. Wat in je kern zit straal je uit naar buiten. Toch zijn er genoeg redenen om je anders voor te doen, je kern af te sluiten of je te verschuilen achter een in je hoofd bedachte buitenkant.

Vrij en gelukkig

Ooit zei iemand eens tegen mij ” Jij neemt al je beslissingen op basis van “levensgeluk”, en dat klopt. Ik ben coach geworden omdat het me gelukkig maakt. Door de tegenslagen die ik heb gehad en de dingen die ik ervan geleerd heb, weet ik beter wie ik zelf ben en wil zijn. Ik ben inmiddels vrij van oordelen over mezelf en over anderen. Het is mooi om te zien dat iedereen anders is, het verwondert me en maakt me nieuwsgierig. De wereld is veel kleurrijker geworden en ik voel me dankbaar. Ik hoop de wereld nog meer kleur te geven door jou te helpen jezelf te zijn, authentiek en echt. Daarnaast te helpen ruimte te creëren om keuzes te maken die bij je passen en waar je gelukkig van wordt.

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek