Over Bianca

overmij2           overmij1

Ik ben Bianca Procée en als coach ben ik opgeleid bij “Blankestijn en Partners”.

Het opleidingsinstituut van trainer van het jaar 2015-2016 Silvia Blankenstijn.

Voordat ik gestart ben als coach, heb ik 10 jaar leiding gegeven aan verschillende teams en afdelingen in de zorg. In die 10 jaar zijn er verschillende
verandertrajecten voorbijgekomen. Ikzelf ben in deze 10 jaar misschien nog wel het meest veranderd. Ik ben in mijn leven en carrière tegen meerdere problemen aangelopen, had een wens, ambitie en droom. Ik heb een behoorlijke weg afgelegd om te komen waar ik nu ben.

 

overmij4             overmij3

 

Als coach ben ik gevormd door zowel mijn eigen levenspad als de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd. De manier waarop ik werk is ontstaan vanuit wie ik ben en wat ik geleerd heb. In mijn leven en werk is het mijn missie om bij te dragen aan een kleurrijke wereld waar je jezelf en anderen accepteert zoals ze zijn. waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn.

Naast persoonlijke coaching, coach ik teams en geef ik workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierbij richt ik me vooral op zelfregie en motivatie.

Ik werk zowel in organisaties als voor individuen. Met mij haal je een dynamische, goedlachse, prikkelende, uitdagende coach in huis die op respectvolle wijze een confronterende stijl hanteert die uitnodigt tot bewustwording en verandering.

 

Ik sta garant voor licht, lucht en plezier.

Wil je graag persoonlijk kennismaken?

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek