Referenties

Eddy van HummelEddy

Bianca heb ik ervaren als een zeer prettig persoon die oprecht
persoonlijke aandacht geeft waarbij ze je op een goed manier weet te raken door je te confronteren, de juiste vragen te stellen en door te doen. Het heeft mij meer inzichten gegeven,verder gebracht en sterker gemaakt omdat ik dichter bij mijzelf ben gekomen.

 

Deelnkrachtig-presenterenemers aan de workshop “Krachtig presenteren”,
op de vraag: “Met welk gevoel ga je de deur uit?”

 “Positief, energiek en niet te eng”

“Terug naar mijn kernwaarden”

“Leuk geoefend, nu het echte werk”

“To the point, zonder mijzelf voorbij te lopen”

 “Zelfkennis, reflectie en zelfvertrouwen”

“Een goed roze gevoel”

logosaxiongroen1220x170

  Referenties van deelnemers aan de inspiratieworkshop “Krachtig presenteren”.

“Leerzaam, sterke workshop!”
“Ik ben mijzelf meer bewust van mijn eigen houding voor de groep. Ook van mijn gevoel bij het presenteren van anderen.”
“Ervaren, zelfreflectie laten zien, goede feedback”
“Leerzaam, motiverend. Goede tips in korte tijd”
“Ik heb mezelf beter leren kennen”
“Meer bewustzijn, een eyeopener. Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg.”

 

gijs

Gijs de Reus

“Ik heb Bianca leren kennen als een warme persoonlijkheid met een professionele houding. Niet pamperen, maar met respect durven benoemen wat er vanuit professioneel oogpunt waargenomen wordt. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijn persoonlijke doelen te verbeteren”.

 

23bcc1f

Ellen Steenmeijer

“Bianca heeft mij in een kort coachingstraject zeer effectief en doeltreffend begeleid om weer terug te komen in mijn eigen kracht.

heeft mij laten ontdekken wat ik wil en mij in mogelijkheden laten denken. Ze heeft een positieve aanpak en vindt snel de juiste benadering om ‘binnen’ te komen. Zij confronteert vanuit respect en dat helpt! “

 

 

01ae2bb

Erik Jonker

“Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past. Aan de andere kant speelt ze beslist geen mooi weer en geeft ze je aan wat ze bij je waarneemt. Ze durft daarbij door te graven en te schuren.
In de intake hebben we mijn leerdoelen vastgesteld en vervolgens heeft ze mij in 6 coaching-sessies een enorm eind de goede kant op geholpen. Tijdens de coaching-sessies nam ze scherp waar en schakelde ze in onderwerp of methodiek, waar nodig.
Het persoonlijke aspect komt ook heel nadrukkelijk terug in de sessies zelf. Met een big smile confronteerde ze me soms hard met mezelf.
Ik heb veel aan het traject gehad. Afsluitend hebben we teruggekeken in welke mate mijn leerdoelen waren bereikt en dat was veel verder dan ik vooraf had verwacht.”

aaeaaqaaaaaaaaimaaaajgq3ode2ztuwlwqyntmtndixni1hmmq3ltywzge2nzg4owu4ng

Ellen De Ruiter – Groenewold

“Bianca coacht vanuit liefde, lef en licht. Ik heb meerdere malen mogen ervaren dat ze haar energie, kennis en ervaring inzet om je de spiegel voor te houden. Haar humor en kwaliteit om snel tot de kern te komen van het probleem, geeft je de ruimte om zelf keuzes te maken en zelf aan het roer te gaan staan. Het is erg prettig dat ze daarbij oog heeft voor mij als mens als geheel. Dat doet ze door aandacht te geven aan zowel het mentale, fysieke, emotionele als het zinsgevingsniveau. Coaching bij Bianca houdt in dat je vol energie en resultaatgerichtheid aan de slag gaat om je gewenste gedrag te realiseren”

3f8a1ff

 

Jan Nederlof

“Bianca inspireert en motiveert. Ze steunt als het nodig is, maar daagt uit wanneer het kan.
Vanuit haar authenticiteit en originaliteit kan ze jou vanuit een ander perspectief laten kijken, waardoor nieuwe deuren geopend kunnen worden.”

 

 

Esther Broekman

“Ik zie een professional met een open en warm hart voor het begeleidingsvak. De wil, het lef en het plezier om te leren en dit vak met volle overgave uit te oefenen. Jij bent voor mij een coach met een groot hart, een wijze ziel en uitdagende zakelijkheid. Eentje met passie, humor en dynamiek. Ik gun en wens jouw coachees jou! “