Stralen op je werk

Medewerkers binnen je organisatie presteren niet naar vermogen, voelen zich niet gemotiveerd, voelen zich niet gewaardeerd en gezien waardoor zij klachten krijgen, zich gestrest voelen, weinig energie genereren op hun werk en het risico lopen om uit te vallen.

Als organisatie wil je voorkomen dat het ziekteverzuim omhoog gaat. Daarnaast zijn minder gemotiveerde medewerkers die nog weinig energie uit hun werk halen een bron van frustratie voor leidinggevenden en geen ambassadeurs voor je organisatie.

In een workshop van een dagdeel help ik deze mensen om te ontdekken welke redenen ervoor zorgen dat zij zich niet gezien en niet gewaardeerd voelen en hoe het komt dat prestaties onder de maat zijn.

Wat gaan we doen?

We werken aan het in kaart brengen van kernwaarden, kwaliteiten en drijfveren. Matchen de kernwaarden van de medewerker met die van de organisatie? Wordt de medewerker in zijn huidige functie aangesproken op zijn kwaliteiten en zijn drijfveren? Hiervoor worden creatieve en inspirerende werkvormen gebruikt. Er is echte aandacht voor de deelnemers, zij worden geaccepteerd zoals ze zijn waardoor er een sfeer van veiligheid en vertrouwen is waarbinnen zij naar zichzelf kunnen kijken. Als coach probeer ik in deze workshop te prikkelen en uit te dagen waar het kan. De kracht van de workshop is ook dat er met elkaar gewerkt waardoor een sfeer van verbondenheid ontstaat. Iemand die hetzelfde beleeft kan soms hele confronterend vragen stellen die tot inzicht leiden en niet bedreigend zijn.

Stralen in je werk!

Dat kun je wanneer alles klopt, je aangesproken wordt op je drijfveren en kwaliteiten en wanneer de waarden van de organisatie waarin je werkt aansluiten op je eigen kernwaarden.

Iedere organisatie heeft behoefte aan vitale  medewerkers die stralen en boven verwachting presenteren.

Wat kun je van mij verwachten

  • Inspirerende en krachtige werkvormen.
  • Plezier en Creativiteit, lachen moet.
  • Confronterend en Uitdagend waar het kan.
  • Acceptatie van wie jij bent in al je echtheid

Praktische informatie

  • Duur: 1 dagdeel
  • Minimaal aantal deelnemers: 6
  • Maximaal aantal deelnemers: 12
  • Locatie: In company
  • Investering: € 600,- ( excl BTW) per workshop
Klik hier voor direct contact