06-51813571 bianca@people2move.nl

"Een baan waar je gelukkig van wordt, zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te werken."

Je hebt een goede baan, maar haalt er eigenlijk geen voldoening uit..

Werk is natuurlijk belangrijk om in je levensonderhoud te kunnen voorzien, om bv je hypotheek te kunnen betalen. Want wees eerlijk, geld is niet belangrijk zolang je er maar genoeg van hebt. Toch wil jij naast een salaris ook voldoening en energie halen uit je werk. Niet voor niets maakt een groot gedeelte van de mensen ooit in zijn leven een carrière switch.  Om stappen te zetten in je loopbaan is het zinvol te weten waar je zelf blij van wordt. Niet op basis van wat er beschikbaar is of voorbij komt maar met het doel voor ogen gerichte stappen zetten in de richting van de baan die je zelf graag wilt.

Zou je iets willen doen waar je echt blij van wordt?

Wat levert het je op?

Je ontdekt wat jouw sterke kanten zijn en welke kanten je nog wilt ontwikkelen. Je weet wat je wilt en kunt op basis hiervan de regie over jouw eigen carrière nemen.

Wat gaat er gebeuren?

Het is belangrijk om goed terug te kunnen kijken op de weg die je tot nu toe bent gegaan. Te reflecteren op hetgeen je achter je laat en dat gebruiken voor de weg richting de toekomst.

Gaan we alleen reflecteren?

Zeker niet: Het is goed om te weten wat je in huis hebt, waar liggen je talenten en kwaliteiten. Welke kun je zonder enige moeite inzetten en welke wil je nu eindelijk eens verder ontwikkelen.

Praktische informatie

Loopbaancoaching is niet alleen voor het individu, maar kan tevens voor (een) medewerker(s) ingezet worden.

Wat kun je van mij verwachten?

• Echte Aandacht voor wie jij bent.
• Ondersteunend waar het nodig is.
• Uitdagend en Confronterend waar het kan.
• Echt Resultaat fundamentele verandering vanuit de kern die blijvend is.
• Positieve Energie die helpend werkt.
• Plezier door het gebruik van creatieve werkvormen, humor en lichtheid.

Voorbeelden van situaties waarbij ik je kan ondersteunen
  • Je weet niet goed wat je wilt en wat je kunt en daarom durf je geen keuzes te maken.
  • Je bent boventallig  geworden n.a.v een reorganisatie.
  • Je moet de organisatie waarbinnen je werkt verlaten via een outplacementtraject.
  • Je functioneert niet goed in je huidige werk.
  • Je wordt niet langer blij  van het werk wat je op dit moment doet.
Wat zeggen anderen?

“Ik heb Bianca leren kennen als een warme persoonlijkheid met een professionele houding. Niet pamperen, maar met respect durven benoemen wat er vanuit professioneel oogpunt waargenomen wordt. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijn persoonlijke doelen te verbeteren” G.de.R

“Bianca inspireert en motiveert. Ze steunt als het nodig is, maar daagt uit wanneer het kan. Vanuit haar authenticiteit en originaliteit kan ze jou vanuit een ander perspectief laten kijken, waardoor nieuwe deuren geopend kunnen worden.” J.N.

“Bianca is enthousiast, eerlijk, doortastend, en betrokken. Ze heeft mij gecoacht tijdens een belangrijke verandering op carrière gebied. Ze heeft me enorm geholpen bij het vinden van focus en vertrouwen. Door haar betrokkenheid en directheid heeft ze me mooie inzichten gegeven.” A.v.d.L.

“Bianca is een ondernemende inventieve leerzame doelgerichte coach. Een gesprek was genoeg om mijzelf tot een inkeer te laten komen….doe wat je wilt doen. Doe dat gene wat je gelukkig maakt en wat andere daarvan vinden is leuk maar niet het belangrijkste. Zorg voor je eigen lol en geniet van het leven.” Anoniem

Wil jij net zo goed voor jezelf zorgen als voor anderen?

Mis je iets in het leven, maar weet je niet wat?

Kom jij elke dag uitgeblust thuis van je werk?

Bianca in een notendop

Met mij haal je een enthousiast,  prikkelend en uitdagend mens in huis die op respectvolle wijze en met humor, een confronterende stijl hanteert die uitnodigt tot bewustwording en verandering.

Daarbij laat ik veel van mezelf zien, zoek ik verbinding en stel ik mezelf open voor de ander. Het is mijn missie anderen te inspireren tot een gelukkig, licht en zinvol bestaan waarin acceptatie en regie voor mij de sleutel zijn tot grote veranderingen en persoonlijke groei.

 

Wat zeggen anderen?

"Bianca heb ik ervaren als een zeer prettig persoon die oprecht persoonlijke aandacht geeft waarbij ze je op een goed manier weet te raken door je te confronteren, de juiste vragen te stellen en door te doen. Het heeft mij meer inzichten gegeven,verder gebracht en sterker gemaakt omdat ik dichter bij mijzelf ben gekomen."

E.v.H.

Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past. Aan de andere kant speelt ze beslist geen mooi weer en geeft ze je aan wat ze bij je waarneemt. Ze durft daarbij door te graven en te schuren."

E.B.

Vrijblijvend kennismaken?

Lid van

Werkboek kopen

Gratis downloaden

Contact opnemen

People 2 Move
Deventerweg 149
7203 AG Zutphen

Tel: 06-51813571

Kvk: 65249364
Btw: NL1662227966B02