Werkboek

Ben je niet meer gelukkig met de dingen die je doet? Ben je jezelf kwijtgeraakt en heb je het gevoel steeds te voldoen aan de verwachtingen van anderen? Ben je teleurgesteld in het leven en vraag je je regelmatig af  “Is dit alles?” Heb je weinig energie, functioneer je niet en zie je geen mogelijkheid tot verandering?

 

In dit werkboek laat ik je zien dat het wel anders kan. In mijn visie zijn geluk en succes gebaseerd op drie pijlers: authenticiteit, zingeving en vrijheid. Als deze drie pijlers niet in evenwicht zijn, is de kans groot dat je vast loopt in de dingen die je doet. De duidelijke voorbeelden in dit boek geven je zicht op waar de pijlers voor staan en hoe ze van invloed zijn op je gedrag. De praktische opdrachten helpen je uitzoeken wie je bent, wat je wilt en hoe je vrij kunt zijn in het maken van keuzes en de dingen die je doet. Wanneer de pijlers weer in balans zijn levert dit een situatie waarin jij het best tot je recht komt, het meest wordt gezien en je weer gelukkig bent in zowel werk als persoonlijk leven.

 

Met dit werkboek kun je echt aan de slag. Door de opdrachten te maken leer jij jezelf steeds beter kennen. Je wordt je bewust van de gedachtes en patronen die jouw belemmeren om succesvol en gelukkig te zijn. Door het boek als een werkboek te gebruiken ontstaat een persoonlijk document en naslagwerk waar je altijd weer op terug kunt vallen en dat je helpt jezelf te ontwikkelen.

 

“We need to forget what we think we are, to really become what we are”

~ Paolo Choelo ~

 

thinpaperback_795x1003

 

Succes en geluk in leven en werk

is te bestellen voor € 14,95

( excl verzendkosten)

via onderstaand contactformulier.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]