Over Bianca Procée

Trainer, zorg-, team- en paardencoach

Aangenaam, mijn naam is Bianca!

Mijn positieve kijk op het leven, mijn enthousiasme en mijn vermogen het leven en mezelf te relativeren wanneer dat nodig is hebben me gemaakt tot het mens dat ik eigenlijk altijd al was.

Goedlachs en soms confronterend. Een levensgenieter pur sang met een grote behoefte anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Ik help jou

Om iets in je eigen leven te veranderen dat je blij, gelukkig en vrij maakt.

Daarbij neem ik jou en mezelf als mens als uitgangspunt. Ik moet je wel waarschuwen voor mijn enthousiasme, humor en actiegerichtheid.

Ook zal ik het niet nalaten mijn eigen menselijk onvermogen met jou te delen, want je bent niet alleen.

Tijd voor actie?

6 weetjes over Bianca

Hoe is mijn leven verlopen?

Ik leerde al vroeg dat het leven je soms overkomt, dat er allerlei dingen gebeuren waar jij niet meteen invloed op hebt, en die ook niet per definitie leuk zijn. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat, slachtoffer zijn, niet hielp maar dat ik zelf regie moest nemen.

Dat het leven pas beter, leuker, minder zwaar zou worden wanneer ik zelf iets zou veranderen.

Hoe zag mijn carrière er uit?

Ik heb wat je kunt noemen een nogal wonderlijke carrière gehad. Ooit begonnen als kapster, een korte periode bij een coachadviesbureau gezeten. Vervolgens als leidinggevende de zorg in gerold waar ik 10 jaar leiding heb gegeven op verschillende afdelingen en na de geaccrediteerde en benodigde opleiding en training*, de inspirator/motivator die anderen helpt om zichzelf te ontwikkelen, regie te nemen, en het leven leuker te maken.

*aangesloten bij de Nederlandse orde voor beroepscoaches

Door wie raak ik geïnspireerd?

Geïnspireerd raak ik door mensen als “Nelson Mandela”, “Barack Obama”en mensen in mijn directe omgeving die tegenslag gebruiken om zichzelf te verbeteren en te motiveren. Die vastbesloten zijn hun idealen waar te maken en daarmee de wereld te verbeteren. Die zichzelf accepteren zoals ze zijn. Die weten wat ze willen en die zich vrij voelen ongeacht de omstandigheden.

Hoe leef ik mijn leven?

Ik doe wat ik doe omdat ik graag wat licht wil brengen in het leven van anderen. Anderen inspireren en motiveren met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan.

Wat zijn mijn unieke eigenschappen?

Ik bruis van energie, enthousiasme, en lichtheid. Daarmee ben ik een inspirator en leverancier van positieve energie.

Ben jij mijn ideale klant?

Jij bent mijn ideale klant als je de regie kwijt bent over je eigen leven en/of werk. Waarschijnlijk wordt je voortdurend geplaagd door keuzestress en onduidelijkheid over wat iedereen van jou verwacht. Dat kan echt anders!