06-51813571 bianca@people2move.nl

Bianca Procée

Lifecoach

voor een gelukkig, zinvol en licht leven!

“De afstand tussen waar je bent en waar je wilt zijn is alleen te overbruggen door actie

Mijn verhaal

Mijn leven was niet altijd leuk en ik heb veel lastige situaties gekend. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat, slachtoffer zijn, niet hielp maar dat ik zelf regie moest nemen. Dat het leven pas beter, leuker, minder zwaar zou worden wanneer ik zelf iets zou veranderen. Mijn positieve kijk op het leven, mijn enthousiasme en mijn vermogen het leven en mezelf te relativeren wanneer dat nodig is hebben me gemaakt tot het mens dat ik eigenlijk altijd al was. Goedlachs, soms confronterend en met een klein beetje theater. Een levensgenieter pur sang met een grote behoefte anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Ik heb wat je kunt noemen een nogal wonderlijke carrière gehad. Ooit begonnen als kapster, een korte periode bij een coachadviesbureau gezeten. Vervolgens als leidinggevende de zorg in gerold waar ik 10 jaar leiding heb gegeven op verschillende afdelingen en uiteindelijk de coach die anderen helpt om regie te nemen, en het leven leuker te maken.

Geïnspireerd raak ik door mensen als “Nelson Mandela”, “Barack o Bama”en mensen in mijn directe omgeving die tegenslag gebruiken om zichzelf te verbeteren en te motiveren. Die vastbesloten zijn hun idealen waar te maken en daarmee de wereld te verbeteren. Die zichzelf accepteren zoals ze zijn. Die weten wat ze willen en die zich vrij voelen ongeacht de omstandigheden. 

Ik help jou om iets in je eigen leven te veranderen dat je blij, gelukkig en vrij maakt. Daarbij neem ik jou en mezelf als mens als uitgangspunt. Ik moet je wel waarschuwen voor mijn enthousiasme, humor en actiegerichtheid. Ook zal ik het niet nalaten mijn eigen menselijk onvermogen met jou te delen, want je bent niet alleen. 

Tijd voor actie?

Ja!

Wat ik belangrijk vind

Mijn unieke eigenschappen

Ik bruis van energie, enthousiasme, en lichtheid. Daarmee ben ik een inspirator en leverancier van positieve energie.

Ben jij mijn ideale klant?

Je bent de regie kwijt over het eigen leven en/of werk en word voortdurend geplaagd door keuzestress en onduidelijkheid over wat iedereen van jou verwacht.

Het leven is te kort om regie uit handen te geven

Ik leef mijn leven en werk vanuit wie ik zelf ben en vanuit mijn eigen dromen en idealen en met de vrijheid me te verbinden met alles om mij heen. Want het leven is te kort om de regie uit handen te geven.

Mijn Aanpak

Wil je weer regie over je eigen (werk)leven en ben je op zoek naar ondersteuning? Mijn aanpak bestaat uit zeven heldere stappen:

• Intakegesprek
• Voorstel
• Opstellen en ondertekenen leercontract
• 1e helft gesprekken
• Korte tussenevaluatie
• 2e helft gesprekken
• Afronding en eindevaluatie.

Mijn drie pijlers van succes

Authenticiteit, zingeving en vrijheid vormen de basis voor succes en geluk in leven en werk. 

Wanneer ze in evenwicht zijn, leidt wie je bent tot wat je wilt en tot de keuzes die je maakt. Deze keuzes leiden tot acties of activiteiten, dingen die je doet. Zo kom je het best tot je recht , wordt je het meest gezien, voel je het meest tevreden en gelukkig in zowel werk als persoonlijk leven.

1. Authenticiteit

Authenticiteit gaat over het kennen van jezelf, weten wie je bent en acceptatie daarvan.

Wie ben je? Welke waarden vind jij belangrijk? Welke talenten, kwaliteiten en bijbehorende valkuilen? Hoe is je karakter en welke ervaringen hebben je gevormd? Is je uiterlijk in overeenstemming met wie je bent en laat jij jezelf zien?

2. Zingeving

Zingeving gaat over de dingen die je letterlijk zin geven.

Wat wil je? Waar wil je een bijdrage aan leveren? Wordt je gewaardeerd, waardeer je jezelf, ben je van toegevoegde waarde voor jezelf, je omgeving, de maatschappij? Welk hoger doel streef je na?

3. Vrijheid

Vrijheid is jezelf kunnen en durven zijn en dit als uitgangspunt nemen voor de dingen die je wilt en die je doet.

Voel jij je vrij in je hoofd en in je hart? Durf je te kiezen voor wat je wilt? Hoe onafhankelijk ben je in de keuzes die je maakt en draag je verantwoordelijkheid voor die keuzes? Wat ziet je omgeving, je uitstraling, je gedrag?

Vrijblijvend kennismaken?

Lid van

Werkboek kopen

Gratis downloaden

Contact opnemen

People 2 Move
Deventerweg 149
7203 AG Zutphen

Tel: 06-51813571

Kvk: 65249364
Btw: NL1662227966B02