Bianca Procée

Inspirator, Motivator & Lifecoach

“De afstand tussen waar je bent en waar je wilt zijn is alleen te overbruggen door actie

Aangenaam, mijn naam is Bianca!

Een inspirator kun je pas zijn wanneer je zelf de moed hebt gehad om fouten te maken en daarvan te leren. Wanneer je de moed hebt om je hart te volgen, ongeacht hetgeen je tegen komt.

Mijn positieve kijk op het leven, mijn enthousiasme en mijn vermogen het leven en mezelf te relativeren wanneer dat nodig is hebben me gemaakt tot het mens dat ik eigenlijk altijd al was.

Goedlachs, soms confronterend en met een klein beetje theater. Een levensgenieter pur sang met een grote behoefte anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Ik help jou

Om iets in je eigen leven te veranderen dat je blij, gelukkig en vrij maakt.

Daarbij neem ik jou en mezelf als mens als uitgangspunt. Ik moet je wel waarschuwen voor mijn enthousiasme, humor en actiegerichtheid.

Ook zal ik het niet nalaten mijn eigen menselijk onvermogen met jou te delen, want je bent niet alleen.

Tijd voor actie?

6 weetjes over Bianca

Hoe is mijn leven verlopen?

Ik leerde al vroeg dat het leven je soms overkomt, dat er allerlei dingen gebeuren waar jij niet meteen invloed op hebt, en die ook niet per definitie leuk zijn. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat, slachtoffer zijn, niet hielp maar dat ik zelf regie moest nemen.

Dat het leven pas beter, leuker, minder zwaar zou worden wanneer ik zelf iets zou veranderen.

Hoe zag mijn carrière er uit?

Ik heb wat je kunt noemen een nogal wonderlijke carrière gehad. Ooit begonnen als kapster, een korte periode bij een coachadviesbureau gezeten. Vervolgens als leidinggevende de zorg in gerold waar ik 10 jaar leiding heb gegeven op verschillende afdelingen en na de geaccrediteerde en benodigde opleiding en training*, de inspirator/motivator die anderen helpt om zichzelf te ontwikkelen, regie te nemen, en het leven leuker te maken.

*aangesloten bij de Nederlandse orde voor beroepscoaches

Door wie raak ik geïnspireerd?

Geïnspireerd raak ik door mensen als “Nelson Mandela”, “Barack Obama”en mensen in mijn directe omgeving die tegenslag gebruiken om zichzelf te verbeteren en te motiveren. Die vastbesloten zijn hun idealen waar te maken en daarmee de wereld te verbeteren. Die zichzelf accepteren zoals ze zijn. Die weten wat ze willen en die zich vrij voelen ongeacht de omstandigheden.

Hoe leef ik mijn leven?

Ik doe wat ik doe omdat ik graag wat licht wil brengen in het leven van anderen. Anderen inspireren en motiveren met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan.

Wat zijn mijn unieke eigenschappen?

Ik bruis van energie, enthousiasme, en lichtheid. Daarmee ben ik een inspirator en leverancier van positieve energie.

Ben jij mijn ideale klant?

Jij bent mijn ideale klant als je de regie kwijt bent over je eigen leven en/of werk. Waarschijnlijk wordt je voortdurend geplaagd door keuzestress en onduidelijkheid over wat iedereen van jou verwacht. Dat kan echt anders!

Kom in beweging!

Laat je inspireren

Samenwerken.

Samenwerken.

Met één of meer anderen werken aan hetzelfde doel. Het lijkt simpel zoals ik het hier opschrijf....

Geef jezelf de ruimte.

Geef jezelf de ruimte.

Vanochtend zat ik achter mijn laptop om het stuk dat ik afgelopen week al had gemaakt, een...

In een ander licht.

In een ander licht.

Enige tijd geleden was ik op het strand van Noord Holland met mijn kinderen. Op enig moment hoorde...

Wat zeggen anderen

J.N.

Bianca inspireert en motiveert. Ze steunt als het nodig is, maar daagt uit wanneer het kan. Vanuit haar authenticiteit en originaliteit kan ze jou vanuit een ander perspectief laten kijken, waardoor nieuwe deuren geopend kunnen worden.

E.v.H.

E.B.

Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past. Aan de andere kant speelt ze beslist geen mooi weer en geeft ze je aan wat ze bij je waarneemt. Ze durft daarbij door te graven en te schuren.”

E.B.

E.J.

“Met een big smile confronteerde Bianca me soms hard met mezelf. Ik heb veel aan het traject gehad. Afsluitend hebben we teruggekeken in welke mate mijn leerdoelen waren bereikt en dat was veel verder dan ik vooraf had verwacht.”

E.J.

E.v.H.

Bianca heb ik ervaren als een zeer prettig persoon die oprecht persoonlijke aandacht geeft waarbij ze je op een goed manier weet te raken door je te confronteren, de juiste vragen te stellen en door te doen. Het heeft mij meer inzichten gegeven,verder gebracht en sterker gemaakt omdat ik dichter bij mijzelf ben gekomen.”

E.v.H.

D.K.

Bianca is met haar passie, gedrevenheid, flair, nuchterheid en humor de ideale coach om Regie te nemen en te houden op je carrière of je leven. Echt een coach die kijkt naar waar zij de meerwaarde kan zijn voor jou. Dit zul je zelf direct ontdekken bij een eerste kennismaking met haar.”

D.K.

Lid van

Kosteloos advies

"De afstand tussen waar je bent en waar je wilt zijn is alleen te overbruggen door actie"

Gratis downloaden

Contact opnemen

People 2 Move
Stoomdijk 1
7211MK Eefde

Tel: 06-51813571

Kvk: 65249364
Btw: NL001858972B79