06-51813571 bianca@people2move.nl

Wat zeggen anderen?

Eddy van Hummel

Bianca heb ik ervaren als een zeer prettig persoon die oprecht persoonlijke aandacht geeft waarbij ze je op een goed manier weet te raken door je te confronteren, de juiste vragen te stellen en door te doen. Het heeft mij meer inzichten gegeven,verder gebracht en sterker gemaakt omdat ik dichter bij mijzelf ben gekomen.

Gijs de Reus

“Ik heb Bianca leren kennen als een warme persoonlijkheid met een professionele houding. Niet pamperen, maar met respect durven benoemen wat er vanuit professioneel oogpunt waargenomen wordt. Dit heeft mij o.a. geholpen om mijn persoonlijke doelen te verbeteren”.

Ellen de Ruiter – Groenewold

“Bianca coacht vanuit liefde, lef en licht. Ik heb meerdere malen mogen ervaren dat ze haar energie, kennis en ervaring inzet om je de spiegel voor te houden. Haar humor en kwaliteit om snel tot de kern te komen van het probleem, geeft je de ruimte om zelf keuzes te maken en zelf aan het roer te gaan staan. Het is erg prettig dat ze daarbij oog heeft voor mij als mens als geheel. Dat doet ze door aandacht te geven aan zowel het mentale, fysieke, emotionele als het zinsgevingsniveau. Coaching bij Bianca houdt in dat je vol energie en resultaatgerichtheid aan de slag gaat om je gewenste gedrag te realiseren”

 Jan Nederlof

“Bianca inspireert en motiveert. Ze steunt als het nodig is, maar daagt uit wanneer het kan. Vanuit haar authenticiteit en originaliteit kan ze jou vanuit een ander perspectief laten kijken, waardoor nieuwe deuren geopend kunnen worden.”

Ellen Steenmeijer

“Bianca heeft mij in een kort coachingstraject zeer effectief en doeltreffend begeleid om weer terug te komen in mijn eigen kracht. Ze heeft mij laten ontdekken wat ik wil en mij in mogelijkheden laten denken. Ze heeft een positieve aanpak en vindt snel de juiste benadering om ‘binnen’ te komen. Zij confronteert vanuit respect en dat helpt! “

Erik Jonker

“Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past. Aan de andere kant speelt ze beslist geen mooi weer en geeft ze je aan wat ze bij je waarneemt. Ze durft daarbij door te graven en te schuren. In de intake hebben we mijn leerdoelen vastgesteld en vervolgens heeft ze mij in 6 coaching-sessies een enorm eind de goede kant op geholpen. Tijdens de coaching-sessies nam ze scherp waar en schakelde ze in onderwerp of methodiek, waar nodig. Het persoonlijke aspect komt ook heel nadrukkelijk terug in de sessies zelf. Met een big smile confronteerde ze me soms hard met mezelf. Ik heb veel aan het traject gehad. Afsluitend hebben we teruggekeken in welke mate mijn leerdoelen waren bereikt en dat was veel verder dan ik vooraf had verwacht.”

 

Esther Broekman

“Ik zie een professional met een open en warm hart voor het begeleidingsvak. De wil, het lef en het plezier om te leren en dit vak met volle overgave uit te oefenen. Jij bent voor mij een coach met een groot hart, een wijze ziel en uitdagende zakelijkheid. Eentje met passie, humor en dynamiek. Ik gun en wens jouw coachees jou! “

Bianca in een notendop

Met mij haal je een dynamisch, goedlachs, prikkelend en uitdagend mens in huis die op respectvolle wijze een confronterende stijl hanteert die uitnodigt tot bewustwording en verandering.

In mijn leven en werk is het mijn missie om bij te dragen aan een kleurrijke wereld waar je jezelf en anderen accepteert zoals ze zijn. waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn.

Ik hoop de wereld nog meer kleur te geven door jou te helpen jezelf te zijn: authentiek, vol zin en vrij. Daarnaast te helpen ruimte te creëren om keuzes te maken die bij je passen en waar je gelukkig van wordt.

Referenties op externe websites:

Vrijblijvend kennismaken?

Lid van

Kosteloos advies

"De afstand tussen waar je bent en waar je wilt zijn is alleen te overbruggen door actie"

Gratis downloaden

Contact opnemen

People 2 Move
Stoomdijk 1
7211MK Eefde

Tel: 06-51813571

Kvk: 65249364
Btw: NL001858972B79