06-51813571 bianca@people2move.nl

" Zie je leven als een reis, maar vertrek niet zonder bestemming."

Ben jij gaandeweg je dromen uit het oog verloren?

Je hebt best wat bereikt in het leven, een fantastische baan, een leuke partner, gezonde kinderen, een mooi huis, een druk sociaal leven… en toch heb je het gevoel dat er iets knaagt. Je vraagt je af hoe zinvol je leven is en of dit is waar je altijd van hebt gedroomd. Je voelt je vast zitten aan de keuzes die je ooit gemaakt hebt. het gevoel bekruipt je dat het roer om moet om dichter bij jezelf te komen. Maar wat wil ik dan? 

Wil je graag een leven dat beter bij je past?

Wat levert het je op?

Aan het einde heb je : meer zelfvertrouwen, een duidelijk doel of richting, meer invloed en een concreet stappenplan.

Praktische informatie

Een training duurt 6 dagen en heeft een investering van € 1095.  We werken met een kleine groep om iedereen goed tot zijn/haar recht te laten komen. Download hier het trainingsprogramma.

Wat kun je van mij verwachten?

• Echte Aandacht voor wie jij bent.
• Ondersteunend waar het nodig is.
• Uitdagend en Confronterend waar het kan.
• Echt Resultaat fundamentele verandering vanuit de kern die blijvend is.
• Positieve Energie die helpend werkt.
• Plezier door het gebruik van creatieve werkvormen, humor en lichtheid.

Voorbeelden van situaties waarbij ik je kan ondersteunen
  • Je vraagt je af of dit alles is.
  • Je hebt een droom die je wilt waarmaken.
  • Je wilt meer vanuit jezelf leven.
  • Je wilt je gelukkiger voelen.
  • Je bent op zoek naar de zin van het leven.
  • Je wilt succesvol zijn in wat je doet.
Wat zeggen anderen?

“Ik heb de training als intensief, verrijkend, positief en soms confronterend ervaren en het was erg goed afgestemd op de deelnemers. Ik kreeg mooie inzichten om mee aan de slag te gaan! Het gaf me veel plezier te merken dat ik steeds meer mezelf kon zijn. Daarnaast was het waardevol ervaringen met elkaar te delen, en samen veel lol te hebben tussendoor. Daar was steeds ruimte voor. Ik heb door deze training heel veel inzicht in mezelf gekregen, waardoor het ook makkelijk wordt om mezelf te accepteren zoals ik ben en met meer compassie naar mezelf te kijken.” S.L.

“Het waren pareltjes dagen van herkenning en een zoektocht hoe ik zelf en anderen steeds meer bewust werden van de mogelijkheden om zelf sturing te geven aan de processen en vragen die ons bezig hielden. Het was bijzonder de openheid te mogen ervaren die er tussen de deelnemers ontstond. Het belangrijkste inzicht dat ik heb gekregen is die van het loslaten. Zelf keuzes maken en je daar goed over voelen. Deze training is een investering in jezelf.”H.d.W.

“Bianca, is een erg open persoon en lekker gek. Ze zorgt voor een fijne en open sfeer. Ze maakt de dingen duidelijk door gewoon te zeggen zoals het is. Je leert jezelf beter kennen door de opdrachten, je wordt letterlijk in beweging gezet en je komt er ook echt verder mee!  De training is concreet, praktisch, inspirerend, realistisch en spontaan. Dit zijn ook de kwaliteiten van Bianca zelf! Het vertrouwen en geloof in mezelf was ik een beetje kwijt geraakt en dit heb ik door de training weer terug gevonden!” – Y.P.

Wil jij net zo goed voor jezelf zorgen als voor anderen?

Mis je iets in het leven, maar weet je niet wat?

Kom jij elke dag uitgeblust thuis van je werk?

Bianca in een notendop

Met mij haal je een enthousiast,  prikkelend en uitdagend mens in huis die op respectvolle wijze en met humor, een confronterende stijl hanteert die uitnodigt tot bewustwording en verandering.

Daarbij laat ik veel van mezelf zien, zoek ik verbinding en stel ik mezelf open voor de ander. Het is mijn missie anderen te inspireren tot een gelukkig, licht en zinvol bestaan waarin acceptatie en regie voor mij de sleutel zijn tot grote veranderingen en persoonlijke groei.

 

Wat zeggen anderen?

"Bianca heb ik ervaren als een zeer prettig persoon die oprecht persoonlijke aandacht geeft waarbij ze je op een goed manier weet te raken door je te confronteren, de juiste vragen te stellen en door te doen. Het heeft mij meer inzichten gegeven,verder gebracht en sterker gemaakt omdat ik dichter bij mijzelf ben gekomen."

E.v.H.

Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past. Aan de andere kant speelt ze beslist geen mooi weer en geeft ze je aan wat ze bij je waarneemt. Ze durft daarbij door te graven en te schuren."

E.B.

Vrijblijvend kennismaken?

Lid van

Werkboek kopen

Gratis downloaden

Contact opnemen

People 2 Move
Deventerweg 149
7203 AG Zutphen

Tel: 06-51813571

Kvk: 65249364
Btw: NL1662227966B02