Coaching met paarden voor teams

Vraag een kosteloos gesprek aan en ontvang een advies op maat.

Teams met PK

Samen kom je verder. Paarden weten instinctief hoe je dit goed aanpakt. Uitmuntende communicatie is essentieel voor hun overleving.

Met hun scherpe intuïtie lezen zij mensen als geen ander. Ervaar de kracht van paardencoaching zelf en voeg wat paardenkracht toe aan je team!

Wat zeggen anderen over coaching met paarden?

Annegaaike Leopold
“De superduidelijke spiegel van Olente maakte voor mij meteen duidelijk dat ik mij moeilijk kan ontspannen in mijn functie als leidinggevende. Ik had het gevoel dat Bianca precies de kern van het probleem, mijn uitdaging, onder woorden wist te brengen aan de hand van de reacties van het paard.”

Floris Ruiterkamp
“Een heel andere manier van naar jezelf kijken. Een spannende waardevolle en leuke ervaring. Een paardenspiegel maakt meer duidelijk dan een gesproken woord.”

Gert Staal
“Zeer positieve ontspannen en tegelijk verrassende ervaring. Het paard spiegelt wie je bent. Ondanks dat ik geen ervaring met paarden had voelde ik me honderd procent veilig.”

Monique Funcken
“Een zeer mooie en bijzondere ervaring. Het paard zorgde ervoor dat ik de goede focus had en dat ik me niet kon verbergen. Wat een ervaring!!”

Kom in beweging!

Bianca van People 2 Move

Met mij haal je een enthousiast, prikkelend en uitdagend mens in huis. Op respectvolle wijze, en met humor, hanteer ik een confronterende stijl die uitnodigt tot bewustwording en verandering.

Ik hoop de wereld nog meer kleur te geven door jou te helpen jezelf te zijn: authentiek, vol zin en vrij.

Samen met mijn team help ik jouw talent en leiderschap te ontwikkelen.

Quotes van anderen

"Bianca inspireert en motiveert. Ze steunt als het nodig is, maar daagt uit wanneer het kan." J.B.

Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past." E.B.

"Bianca is met haar passie, gedrevenheid, flair, nuchterheid en humor de ideale coach om Regie te nemen en te houden op je carrière of je leven." D.K