Arbeidsvreugde

26 februari 2018

2 minuten leestijd

Afgelopen weekend heb ik de laatste 2 dagen training mogen geven van de eerste reeks van 6 trainingsdagen. Het betrof een Pilot van een training die ik heb ontwikkeld als vervolg of aanvulling op het door mij geschreven werkboek “Succes en geluk in leven en werk”.
En om heel eerlijk te zijn overtrof het resultaat van de dagen, die ik met mijn 5 pilot deelnemers en de filmer die ik had gevraagd een promotiefilmpje te maken, mijn eigen verwachting meer dan een beetje.

De pilot

Waarom een pilot, nou……gewoon, om uit te proberen, te experimenteren, veel feedback te kunnen vragen, een filmpje op te kunnen nemen, de locatie uit te testen en te leren van de resultaten.

Je ontwikkelt iets waarvan jij zelf denkt dat het wel eens iets op zou kunnen leveren voor jouw doelgroep, maar het is wel leuk om te weten wat het dan oplevert voor deelnemers. Met deze instelling ging ik dan ook met deze 5 mensen van start in december van het afgelopen jaar. Niet wetende dat ik een ontzettend mooi en fijn cadeau zou ontvangen aan het eind van deze pilot.

Het cadeau.

Het cadeau dat ik kreeg bestaat uit veel verschillende aspecten. Het feit dat de deelnemers zich zonder enige weerstand en remming in deze 6 daagse stortten. Dat zij onmiddellijk de verbinding met de andere deelnemers, met mij en met zichzelf aangingen. De stappen die ik ze heb zien nemen onderweg en die mij iedere keer weer verbaasde en verwonderde. Hoe ik ze zag groeien in hun zelfvertrouwen en hoe ze meer vanuit zichzelf begonnen te leven. Dat ze in staat waren hun onzekerheden los te laten en hun belemmerende overtuigingen.  Dat ze een het eind van de laatste dag hun actieplan aan mij en elkaar presenteerden en dat het me ontroerde hoe ver ze al gekomen waren en wat ze zich het komend jaar hebben voorgenomen.

En hoe fijn is het om een filmmaker te hebben die snapt waar je mee bezig bent, die er wel en toch niet is en die alles weet samen te vatten in 2 minuten. Die terloops nog even verteld dat hij ook nog een cadeau voor je heeft omdat er zoveel mooie dingen gezegd zijn door de deelnemers. Ik verheug me nu al op het eindresultaat.

Waarom je succes hebt als je blij wordt van je werk?

Omdat je doet waar je goed in bent, omdat het verbinding geeft met jezelf en alles om je heen.
Omdat het bijdraagt aan je levensdoel en uitdraagt wie je bent. Omdat je vanuit wie je bent en wat je wilt, de keuzes kunt maken die daarbij passen.  En waarom zou je blijheid niet delen met anderen zodat het zich kan vermenigvuldigen.

Over een jaar zie ik ze weer, ondertussen weer andere deelnemers verder helpend, gezien het succes van de pilot. Maar deze vijf, die zal ik in mijn hart mee dragen als een groot cadeau.

Ik wens jullie veel succes!

Kom in beweging!

Bianca van People 2 Move

Met mij haal je een enthousiast, prikkelend en uitdagend mens in huis. Op respectvolle wijze, en met humor, hanteer ik een confronterende stijl die uitnodigt tot bewustwording en verandering.

Ik hoop de wereld nog meer kleur te geven door jou te helpen jezelf te zijn: authentiek, vol zin en vrij.

Samen met mijn team help ik jouw talent en leiderschap te ontwikkelen.

Quotes van anderen

"Bianca inspireert en motiveert. Ze steunt als het nodig is, maar daagt uit wanneer het kan." J.B.

Bianca is een coach met zeer veel aandacht voor de menselijke maat en voor wat bij je persoonlijkheid past." E.B.

"Bianca is met haar passie, gedrevenheid, flair, nuchterheid en humor de ideale coach om Regie te nemen en te houden op je carrière of je leven." D.K

Share This